Home News
Νέα
1η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018 -ΑΠΟΛΛΩΝ- PDF Print E-mail
Written by Egio   
Monday, 29 January 2018 19:55
There are no translations available.

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ 1η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ.

Παρουσία του Μητροπολίτου μας, που δεν πρόλαβε τους χορούς τους αφιερωμένους στην Καππαδοκία, του Δημάρχου Αιγίου Αθ. Παναγόπουλου, του βουλευτού Ανδρ. Κατσανιώτη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημ.Μπούνια, των αντιδημάρχων Β. Ψυχράμη και Περ.Παπαγιαννακόπουλου, δημοτικών Συμβούλων, του προέδρου του ΕΚΑΜΕ  Β. Στεφανίδη, της πρώην προέδρου του Χορευτικού Αργ. Γιοβά και του πρώην γραμματέα Θ. Μιχαλόπουλου, του  Στρ. Βαρδάκη της Δ. Κ. Αιγίου και πάρα πολλών θεατών, ο Χορευτικός έκοψε την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη πίτα, μέσα σε γενικό ενθουσιασμό, για την συμπλήρωση 40 χρόνων.  Στον ¨ΑΠΟΛΛΩΝΑ¨  την Κυριακή 28 Ιανουαρίου  2018 .

Στις πρώτες εκδηλώσεις για την επέτειο των 40 χρόνων του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου μας εντυπωσίασαν πάλι,  όλα τα τμήματα ¨μικρών ¨ Α΄ Δημοτικού αλλά και μεγάλων .  Όμως το μεγαλύτερο χειροκρότημα χορεύοντας χορούς μια αλησμόνητης πατρίδας,  της Καππαδοκίας, του ¨Αγιότοπου¨ όπως πρέπει να λέγεται αφού είναι πατρίδα των Τριών Ιεραρχών, κέρδισαν οι Παλαιοί χορευτές  που παρουσίασαν άγνωστους στο ευρύ κοινό χορούς .   Μια αγαπημένη και δεμένη ομάδα που ο συγχρονισμός τους και οι δύσκολες φιγούρες  καθήλωσαν τους θεατές για μια ακόμα φορά. Ήταν ένα από τα εννέα τμήματα που παρουσίασαν χορούς και τραγούδια διαφόρων περιοχών της Ελλάδος.  Ο νέος πρόεδρος και διευθυντής Χρ. Κιλιάς, παρουσίασε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής επιτροπής , ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους, είπε πως αισθάνεται ευτυχής που 40 ολόκληρα χρόνια είναι δάσκαλος χορών και διευθυντής του Χορευτικού, ενώ απευθυνόμενος στον δήμαρχο, έθεσε μερικά αιτήματα για τον εορτασμό της 40ετίας του Ομίλου.  Στην θρησκευτική ολιγόλεπτη τελετή, μετά το πρόγραμμα των Στεριανών που παρουσίασαν χορούς Θεσσαλίας, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης μας κος Αμβρόσιος με πλειάδα ιερωμένων. Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών στους 18 χορευτές που πέτυχαν το καλοκαίρι στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε..Ι. της χώρας. Το πρόγραμμα παρουσίασαν οι παλαιές χορεύτριες ( σήμερα μέλη των τμημάτων Ενηλίκων )  Μ. Καρβέλα και Ανδρ. Προδρομάκη, που ευχαρίστησαν και τον Βασίλη Μανουηλίδη για την αφιλοκερδή προσφορά του τόσα χρόνια στον Σύλλογο αλλά και τους Καταστηματάρχες του Αιγίου, που προσέφεραν 32 δώρα στον χορό και στις κοπές της πίτας. Την επομένη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, θα κοπεί η δεύταρη πίτα του Ομίολου και θα παρουσιάσουν τους χορούς τους άλλα 11 τμήμτα χορευτών.

 

 
28/1 και 4/2/2018 οι πίτες στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ PDF Print E-mail
Written by Egio   
Saturday, 20 January 2018 21:27
There are no translations available.

ΟΙ ΚΟΠΕΣ ΠΙΤΑΣ. Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο κινηματοθέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ, 9 τμήματα του Χορευτικού θα παρουσιάσουν ότι έμαθαν φέτος από τους άξιους γυμναστές χοροδιδασκάλους, θα κόψουν την πίτα τους ενώ με την παρουσία του Μητροπολίτου κ. Αμβροσίου και του Δημάρχου Αιγιάλειας Αθ. Παναγόπουλου που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, θα δοθούν αναμνηστικά στους επιτυχόντες νεαρούς χορευτές σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.
Την επομένη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 πάλι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, 11 άλλα τμήματα του Ομίλου θα κόψουν την πίτα τους, θα χορέψουν ενώ στο μέσον της εκδήλωσης θα γίνει και η καθιερωμένη θρησκευτική τελετή για υγεία όλων των παρισταμένων το 2018. Ώρα έναρξης και στις δύο εκδηλώσεις 10.45.

 
o ετήσιος ΧΟΡΟΣ 19/1/2018 PDF Print E-mail
Written by Egio   
Saturday, 20 January 2018 21:25
There are no translations available.

Ο ΧΟΡΟΣ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2018.
Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Πρώτη εκδήλωση ο ετήσιος χορός στο ¨ΛΙΟΠΕΤΡΟ¨ την Παρασκευή το βράδυ 19 Ιανουαρίου 2018. Για τους γονείς των χορευτών, τους φίλους και τους μεγάλους χορευτές, μερικοί από τους οποίους έχουν 25 και πάρα πάνω χρόνια στον Χορευτικό. Στον κατάμεστο χώρο του θαυμάσιου κέντρου όπου δεν έπεφτε καρφίτσα, το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο δια του προέδρου του Χρήστου Κιλιά, του μόνου που είναι ακόμα στον Χορευτικό από το 1978, ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την παρουσία τους , ευχαρίστησε και την επί δωδεκαετία πρόεδρο Ελένη Καφεντζή και τον επί εξαετία γραμματέα και την δεύτερη τριετία αντιπρόεδρο Σπύρο Αργυρόπουλο, τον Βασίλη Μανουηλίδη για την αφιλοκερδή προσφορά του πολλά χρόνια τώρα στον Όμιλο και ανέφερε : ¨Στα 40 χρόνια ο Χορευτικός έχει πραγματοποιήσει 46 ταξίδια στο εξωτερικό, με παραστάσεις σε 120 πόλεις 18 χωρών τεσσάρων Ηπείρων, έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις στην Ελλάδα, ενώ έχουν περάσει στα 40 αυτά χρόνια από τα τμήματα μάθησης, 5.600 παιδιά μικρά και μεγάλα ( από 7 έως 60 χρονών )¨ . Εκπληκτική για Σύλλογο επαρχιακής πόλης δραστηριότητα. Ακολούθησε η κλήρωση 30 δώρων, προσφορά των καταστηματαρχών του Αιγίου, που παρά την οικονομική κρίση έδωσαν με μεγάλη χαρά στον αξιέπαινο Σύλλογο, τον πρεσβευτή του Αιγίου στο Εξωτερικό. Μετά οι χορευτές, οι γονείς, οι φίλοι κατέλαβαν την πίστα και μέχρι 03.30 της 20ης /1/2018 χόρεψαν και διασκέδασαν. Έφυγαν όλοι στο τέλος απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρώτη αυτή εκδήλωση.

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 10 of 91
Copyright © 2019 Folkloric Dancing Group of Egio. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.