Home News
Νέα
17/8/2018 Ενυπωσιακή παράσταση στα Χρυσάμπελα. PDF Print E-mail
Written by Egio   
Monday, 20 August 2018 18:04
There are no translations available.

17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΜΠΕΛΑ Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ.

Σε μία πραγματική κοσμοπλημύρα στο πάρκο στα Χρυσάμπελα, την πρώτη ημέρα της γιορτής κρασιού μερικοί από τους παλαιούς χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, παρουσίασαν χορούς του Πόντου καταχειροκροτηθέντες.  14 χορευτές πήγαν στο μεγαλύτερο από πλευράς κόσμου συναπάντημα της Αιγιάλειας, αρκετά χιλιόμετρα πάνω από την Αιγείρα, για το οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους οργανωτές για μία ακόμα φορά. Σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι πολλοί επισκέπτες, τα παιδιά του Χορευτικού, έδωσαν μία εκπληκτική παράσταση στην οποία διακρίθηκαν ιδιαίτερα χορεύοντας τον πολεμικό χορό των Ποντίων ( το Σέρρα ) ενώ εντύπωση προκάλεσε και ο χορός των μαχαιριών που χειροκροτήθηκε επίσης θερμά από τους θεατές. Θα πρέπει να τονίσουμε την εκπληκτική φιλοξενία, την ευγένεια και την προσφορά εργασίας πολλών κατοίκων της Αμπέλου και του Χρυσάνθιου για αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Οι κάτοικοι των δύο χωριών   γιόρτασαν φέτος την 34η διοργάνωση, της γιορτής κρασιού.

 
Μεγάλη επιτυχία στον εορτασμό της 40ετίας. PDF Print E-mail
Written by Egio   
Thursday, 16 August 2018 17:36
There are no translations available.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.

Μετά το εντυπωσιακό διήμερο του εορτασμού της συμπλήρωσης 40 χρόνων δημιουργικής και αναγνωρίσιμης πορείας  του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, την πολύ μεγάλη συρροή θεατών στα Ψηλαλώνια, την εκπληκτική παράσταση της πρώτης και της δεύτερης ημέρας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους που κοπίασαν για την μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων και συγκεκριμένα τους:   Γυμναστές του Ομίλου για την διδασκαλία των χορών με ατελείωτες πρόβες, τους χορευτές που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις δίνοντας  και την ψυχή τους για την επιτυχία παρουσίασης των χορών, τους  παλαιούς χορευτές που ήλθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδος αλλά και όσους ήλθαν από το Εξωτερικό, τις παλαιές χορεύτριες και δημοσιογράφους  που παρουσίασαν το πρόγραμμα όλο, της Κυριακής 29 Ιουλίου δηλαδή  την Έλλη Τριανταφύλλου και την Νατάσσα Ράγιου, τον Βασίλη Μανουηλίδη που εργάσθηκε για την αφίσα – το πρόγραμμα και την παρουσίαση εικόνων από τις περιοχές που προήρχοντο οι χοροί, τους Χορηγούς  ήτοι : Παπαδόπουλο Λάμπη ( ανταλλακτικά αυτοκινήτων ) – Στράτο Βαρδάκη ( Refrain ) -  Β. Τσεκούρας ( Κουρείο ) - ΛΙΟΠΕΤΡΟ ( εστιατόριο ) – ΠΥΡΓΟΣ ( café – bar )  - Citizen ( Café – bar – εστιατόριο ) – ΡΕΖΕΡΒΑ ( είδη δώρων ) – Χαυτεία ( ψητοπωλείο ) – Αnemelo ( café – bar – εστιατόριο ) – Γιούπη Σπ. ( Απορρυπαντικά ) – Παναγόπουλο ( expert ) – MEΪNTANA ( ψησταριά ).  Ευχαριστεί επίσης τους Χορηγούς επικοινωνίας : Εφημερίδα ΠΡΩΤΗ – protionlineEφημερίδα TANEAaigialeianewsaigialeiapress.  Πάνω από όλα όμως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς του, τις χιλιάδες Αιγιωτών που προσήλθαν για να συνεορτάσουν τα 40 χρόνια αλλάκαι πολλοί για να καμαρώσουν τα παιδιά τους.

 
29 & 30/7/2018 ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ PDF Print E-mail
Written by Egio   
Tuesday, 17 July 2018 17:29
There are no translations available.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ 29/30-7-2018.

Αρχίζουν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 40 χρόνων δημιουργικής πορείας  του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Ενός Συλλόγου από τον οποίο έχουν περάσει 5.550 περίπου παιδιά, όλων των ηλικιών. Που έχει πραγματοποιήσει 46 ταξίδια σε 17 χώρες τεσσάρων ηπείρων. Που έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις στην Ελλάδα και πάνω από 170 σε α 112 πόλεις του Εξωτερικού. Που έχουν περάσει από τις τάξεις του διδάσκοντες, 15 ειδικευμένοι στον παραδοσιακό χορό Γυμναστές. Που είχε και τα 40 αυτά χρόνια τον ίδιο διευθυντή, ο οποίος μάλιστα μόνος του δίδασκε τα πρώτα 12 χρόνια. Το διήμερο λοιπόν του Χορευτικού ξεκινά την Κυριακή 29 Ιουλίου με μνημόσυνο των θανόντων μελών του Ομίλου , δηλαδή των θανόντων ιδρυτικών μελών, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των μουσικών, των χορευτών και των ενηλίκων χορευτών. Θα πραγματοποιηθεί στην ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ στις 09.30. Θα ακολουθήσει προσφορά καφέ μνημοσύνου στο καφενείο ¨ΒΥΡΩΝ ¨ στις 10.30. Τα εγκαίνια εκθέσεως φωτογραφίας  θα πραγματοποιηθούν στις 11.30 παρουσία της πρώην βουλευτού και δημοσιογράφου Νατάσσας Ράγιου, της επίσης δημοσιογράφου Έλλης Τριανταφύλλου που είναι από τις πρώτες χορεύτριες και κόρη του πρώτου προέδρου επί εξαετίαν, αειμνήστου Γεωργίου Τριανταφύλλου.  Η ίδια ήταν και παλαιότερα και υποψήφια βουλευτής.   Έχει προσκληθεί και ο Αιγιώτης πρώην χορευτής Νίκος Αναδιώτης , γνωστό μοντέλο και ηθοποιός που δεν έχει απαντήσει ακόμα, μετά και την εβδομαδιαία πρωϊνή εκπομπή του στον ΑΝΤ1.  Η  έκθεση φωτογραφίας στο μέγαρο ¨ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ¨ .    Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα έλθουν από Αθήνα οι μουσικοί της ορχήστας του Γιάννη Παυλόπουλου θα κάνουν πρόβα με τους Αιγιώτες χορευτές και το βράδυ στα ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ οι Αιγιώτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν 5 συγκροτήματα του Χορευτικού  με ¨χορευτές¨ όλων των ηλικιών αλλά και συγκρότημα Κρητικών, με την ορχήστρα του. Την δε Δευτέρα 30/7/2018  το βράδυ στις 21.15 ,   άλλα 6 τμήματα του Ομίλου με άλλους χορούς και πάλι με ζωντανή ορχήστρα θα διασκεδάσουν τους Αιγιώτες. Παρόντες θα είναι πολλοί από τους παλαιούς χορευτές , όσοι από αυτούς αδειάζουν και μένον κυρίως  στο Αίγιο ή στην Αθήνα.

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 6 of 91
Copyright © 2019 Folkloric Dancing Group of Egio. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.