Home News
Νέα
2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ έναρξη μαθημάτων. PDF Print E-mail
Written by Egio   
Monday, 23 October 2017 19:40
There are no translations available.

18 ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.

Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ξεκίνησαν τα μαθήματα χορών και τραγουδιών στις 2 αίθουσες του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Τρία τμήματα ( δύο παιδιών ) στις 19.00 - 21.00 και ένα ενηλίκων στις 21.00 έως 22.30, προγυμνάζονται την Δευτέρα, άλλα τρία την Τρίτη, άλλα τρία την Τετάρτη. Την Πέμπτη τέσσερα τμήματα ( τα δύο ενηλίκων ) και την Παρασκευή 19.00- 20.30 οι νησιώτικων χορών, 20.30 - 22.00 οι χορευτές στεριανών και θρακιώτικων χορών και στις 22.00 - 23.30 οι Παλαιοί χορευτές. Το πρόγραμμα της εβδομάδος κλείνει το Σάββατο το πρωϊ 10.00 - 12.00 με το 6ο έτος .  Βεβαίως σε όλα τα τμήματα διδάσκονται και χοροί Μ. Ασίας - Πόντου - Κρήτης - νησιών Ιονίου - νησιών Αιγαίου - λαϊκοί  κ.λ.π.,  ανάλογα με το πρόγραμμα το οποίο συντάσσεται στην αρχή κάθε χορευτικής χρονιάς από τους Γυμναστές και τον Διευθυντή και υποβάλλεται στο Διοικητικό Συμβούλιο. Οι χορευτές το 2018 θα γιορτάσουν την συμπλήρωση 40 χρόνων του Χορευτικού Ομίλου, με νέο Δ.Σ. που θα προέλθει από τις εκλογές της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου 2017. Εν τω μεταξύ θα τυπωθεί και το επετειακό ημερολόγιο, για τα 40 εντυπωσιακά χρόνια του Ομίλου.

 

Last Updated on Monday, 23 October 2017 19:41
 
16/9/2017 Θεματικό Πάρκο Συνεβρού. PDF Print E-mail
Written by Egio   
Monday, 18 September 2017 12:09
There are no translations available.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ.

Είστε καταπληκτικοί,  έλεγαν ενθουσιασμένοι όσοι παρακολούθησαν ( και ήσαν πάρα πολλοί ) την παράσταση των νεαρών χορευτών του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, που μαζί με άλλα 6 πολύ καλά συγκροτήματα , πήραν μέρος στο 1ο festival του θεματικού πάρκου στο Συνεβρό 17 Km πάνω από την Αιγείρα, εκ των οποίων τα 8 είναι πάνω από τους Αμπελοκήπους.   Βέβαια το μόνο αρνητικό είναι ο δρόμος που είναι όλο στροφές.  Όταν φθάσει όμως κανείς εκεί, αντικρίζει έκπληκτος τι έχουν κατασκευάσει  οι άξιοι ιδιοκτήτες του πάρκου, σε έκταση 36 στρεμμάτων !!!!!!   Ότι και να αναφέρουμε πρέπει κανείς να πάει από το πρωϊ, για να προλάβει να δεί το Μουσείο, την Αρμένικη εκκλησία, την ρεσεψιόν, τις κατασκευές, το ποτάμι, την λίμνη, το εστιατόριο  κ.λ.π.  Το Σάββατο λοιπόν στις 16 Σεπτεμβρίου, στον θαυμάσιο αυτό χώρο, 7 συνολικά χορευτικά τιμώντας την Ελληνική παράδοση έδωσαν με την σειρά παράσταση, παρουσιάζοντας χορούς από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος στο 1ο επιτυχημένο Festival του θεματικού Πάρκου..

Ανάμεσά τους και ο Σύλλογος Αρμενίων ( ο ένας από τους ιδιοκτήτες είναι Αρμένιος ) που χειροκροτήθηκε θερμά παρουσιάζοντας χορούς της Αρμενίας.  Όμως  την παράσταση έκλεψε ο Χορευτικός όμιλος Αιγίου, τον οποίο συνεχάρηκαν όχι μόνον οι θεατές, αλλά και όλα τα άλλα Σωματεία για το πάθος των χορευτών του, την λεβεντιά, τον συγχρονισμό, το χαμόγελό τους . Ήσαν πράγματι στην μικρή σχετικά πίστα, εντυπωσιακοί. Παρουσίασαν χορούς Θεσσαλίας και Αιτωλοακαρνανίας. Στο τέλος προσεφέρθηκαν αναμνηστικά σε όλους τους χορευτές και τους συνοδούς τους, αλλά και εξαιρετικό δείπνο. Ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, ευχαριστεί για την θαυμάσια φιλοξενία, για την ευγένεια των ανθρώπων του Πάρκου, τους εύχεται δε  ειλικρινά  πολλές επιτυχίες.     Παρεπιπτόντως αναφέρουμε ότι το Πάρκο θα κλείσει στις 30 Σεπτεμβρίου και θα ανοίξει τα Χριστούγεννα.

 
ΕΓΓΡΑΦΕΣ. PDF Print E-mail
Written by Egio   
Tuesday, 05 September 2017 11:20
There are no translations available.

ΑΠΟ 11 - 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ.

Ενώ τον Ιανουάριο συμπληρώνονται 40 χρόνια σημαντικής δουλειάς, στον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου, ενώ έχουν στα 40 αυτά χρόνια πραγματοποιηθεί 45 ταξίδια σε χώρες του εξωτερικού και εκατοντάδες σε πόλεις  της Ελλάδος, ο Όμιλος συνεχίζοντας την πορεία του ακάθεκτος, προγραμματίζει και για την νέα χορευτική χρονιά 2017-18. Έτσι οι εγγραφές αρχίζουν στις 11 Σεπτεμβρίου μέχρι 30 του ιδίου μηνός. Τα περισσότερα τμήματα έχουν μάθημα την ίδια ημέρα και ώρα.  Πρώτο έτος Α΄Δημοτικού θα έχει την Δευτέρα  7 - 9 μ.μ. Αρχάριοι Β΄- Γ΄- Δ΄- Ε΄ Δημοτικού την Πέμπτη 7 - 9 μ.μ. Το περυσινό 6ο έτος της Πέμπτης περνά στους μεγάλους της Παρασκευής.    Στ΄ Δημοτικού και μαθητές Γυμνασίου, ανάλογα με τις γνώσεις τους  εντάσσονται σε διάφορα τμήματα. Ενήλικες Αρχάριοι την Πέμπτη 9 - 10.30 μ.μ. Διδάσκουν Κιλιάς Χρήστος - Βαγενά Χρύσα - Κωνσταντινίδου Αθηνά - Κατσίβελος Γιώργος.

 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 1 of 79
Copyright © 2017 Folkloric Dancing Group of Egio. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.