Αρχική Νέα
Νέα
10-30 Σεπτεμβρίου ΕΓΓΡΑΦΕΣ. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2018 19:15

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ.

Από τις 10 Σεπτεμβρίου άρχισαν οι εγγραφές νέων μελών του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, δε συνεχιστούν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Τελικά οι αρχάριοι Ενήλικες θα κάνουν μάθημα 21.00 - 22.30 κάθε Πέμπτη.  Το δεύτερο έτος ενηλίκων θα προγυμνάζεται στο χορευτικό έτος 2018-19  κάθε Τρίτη 21.00 – 22.30.  Τα υπόλοιπα τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα εκτός από το περυσινό 6ο έτος του Σαββάτου που περνά στους μεγάλους χορευτές της Παρασκευής και από το 4ο έτος της Δευτέρας που θα κάνει μάθημα 19.00 – 21.00 κάθε Τετάρτη. Έναρξη μαθημάτων από 1ης Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται  19.00 – 21.00 κάθε βράδυ, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στις αίθουσες του Ομίλου, Δεσποτοπούλων 6.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

Ακόμα δεν άρχισαν τα μαθήματα και έφθασαν δύο προσκλήσεις για παραστάσεις εντός της Ελλάδος. Η πρώτη από την Κεντρική Μακεδονία είναι για τους Στεριανούς 24-25-26/11/2018.   Σε προφορική συνομιλία, αναμένεται το συμφωνητικό, οι όροι φαίνονται εξαιρετικοί και εάν οι οργανωτές  κάνουν και εγγράφως τις ίδιες προτάσεις είναι σίγουρη η αποδοχή της πρότασης , από το Δ.Σ. του Αιγιώτικου Συλλόγου. Η δεύτερη είναι από Σύλλογο της Κεντρικής Ελλάδος  και αφορά πάλι Στεριανό συγκρότημα, είναι δε για  το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου 2019. Οι όροι είναι πιο δυσμενείς οικονομικά. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα εξετάσει τις προτάσεις αυτές, όπως και άλλες από Εσωτερικό και Εξωτερικό που θα έλθουν εν τω μεταξύ και θα αποφασίσει. Την απόφασή του αυτή θα ανακοινώσει στους Γυμναστές και  χορευτές, οι οποίοι ανάλογα με τα οικονομικά τους θα την αποδεχθούν ή θα την απορρίψουν.

 
17/8/2018 Ενυπωσιακή παράσταση στα Χρυσάμπελα. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Δευτέρα, 20 Αύγουστος 2018 18:04

17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΜΠΕΛΑ Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ.

Σε μία πραγματική κοσμοπλημύρα στο πάρκο στα Χρυσάμπελα, την πρώτη ημέρα της γιορτής κρασιού μερικοί από τους παλαιούς χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, παρουσίασαν χορούς του Πόντου καταχειροκροτηθέντες.  14 χορευτές πήγαν στο μεγαλύτερο από πλευράς κόσμου συναπάντημα της Αιγιάλειας, αρκετά χιλιόμετρα πάνω από την Αιγείρα, για το οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους οργανωτές για μία ακόμα φορά. Σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι πολλοί επισκέπτες, τα παιδιά του Χορευτικού, έδωσαν μία εκπληκτική παράσταση στην οποία διακρίθηκαν ιδιαίτερα χορεύοντας τον πολεμικό χορό των Ποντίων ( το Σέρρα ) ενώ εντύπωση προκάλεσε και ο χορός των μαχαιριών που χειροκροτήθηκε επίσης θερμά από τους θεατές. Θα πρέπει να τονίσουμε την εκπληκτική φιλοξενία, την ευγένεια και την προσφορά εργασίας πολλών κατοίκων της Αμπέλου και του Χρυσάνθιου για αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Οι κάτοικοι των δύο χωριών   γιόρτασαν φέτος την 34η διοργάνωση, της γιορτής κρασιού.

 
Μεγάλη επιτυχία στον εορτασμό της 40ετίας. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Πέμπτη, 16 Αύγουστος 2018 17:36

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.

Μετά το εντυπωσιακό διήμερο του εορτασμού της συμπλήρωσης 40 χρόνων δημιουργικής και αναγνωρίσιμης πορείας  του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, την πολύ μεγάλη συρροή θεατών στα Ψηλαλώνια, την εκπληκτική παράσταση της πρώτης και της δεύτερης ημέρας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους που κοπίασαν για την μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων και συγκεκριμένα τους:   Γυμναστές του Ομίλου για την διδασκαλία των χορών με ατελείωτες πρόβες, τους χορευτές που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις δίνοντας  και την ψυχή τους για την επιτυχία παρουσίασης των χορών, τους  παλαιούς χορευτές που ήλθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδος αλλά και όσους ήλθαν από το Εξωτερικό, τις παλαιές χορεύτριες και δημοσιογράφους  που παρουσίασαν το πρόγραμμα όλο, της Κυριακής 29 Ιουλίου δηλαδή  την Έλλη Τριανταφύλλου και την Νατάσσα Ράγιου, τον Βασίλη Μανουηλίδη που εργάσθηκε για την αφίσα – το πρόγραμμα και την παρουσίαση εικόνων από τις περιοχές που προήρχοντο οι χοροί, τους Χορηγούς  ήτοι : Παπαδόπουλο Λάμπη ( ανταλλακτικά αυτοκινήτων ) – Στράτο Βαρδάκη ( Refrain ) -  Β. Τσεκούρας ( Κουρείο ) - ΛΙΟΠΕΤΡΟ ( εστιατόριο ) – ΠΥΡΓΟΣ ( café – bar )  - Citizen ( Café – bar – εστιατόριο ) – ΡΕΖΕΡΒΑ ( είδη δώρων ) – Χαυτεία ( ψητοπωλείο ) – Αnemelo ( café – bar – εστιατόριο ) – Γιούπη Σπ. ( Απορρυπαντικά ) – Παναγόπουλο ( expert ) – MEΪNTANA ( ψησταριά ).  Ευχαριστεί επίσης τους Χορηγούς επικοινωνίας : Εφημερίδα ΠΡΩΤΗ – protionlineEφημερίδα TANEAaigialeianewsaigialeiapress.  Πάνω από όλα όμως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς του, τις χιλιάδες Αιγιωτών που προσήλθαν για να συνεορτάσουν τα 40 χρόνια αλλάκαι πολλοί για να καμαρώσουν τα παιδιά τους.

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 3 από 89
Copyright © 2018 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..