Αρχική Νέα
Νέα
4/11/2018 EΚΔΡΟΜΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τρίτη, 06 Νοέμβριος 2018 19:41

ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 50 άτομα των τμημάτων ενηλίκων και φίλοι του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, αναχώρησαν το πρωϊ στις 07.45 για την Αθήνα. Στις 10.30 είχαν ραντεβού με την ξεναγό Ζωή Κωσταβάρη στην είσοδο του Μουσείου της Ακροπόλεως, που είναι ένα από τα καλλίτερα του κόσμου. Ξεναγήθηκαν και στους τρεις ορόφους του Μουσείου με τρόπο εντυπωσιακό, ακούγοντας με προσοχή όσα η ξεναγός τους εξηγούσε.  Ένοιωσαν θλίψη από τις καταστροφές που έγιναν στην Ακρόπολη και ακόμη μεγαλύτερη από τα πολλά εκπληκτικά αγάλματα που ο Άγγλος  Έλγιν,  ( πρεσβευτής τότε στην Κωνσταντινούπολη έκλεψε λαδώνοντας τους Τούρκους ) και τα οποία βρίσκονται τώρα στο Βρετανικό Μουσείο. Μετά το Μουσείο σε ομάδες έμειναν ελεύθεροι οι εκδρομείς  μέχρι τις 15.00 στα πολύβουα στενά της Πλάκας. Επιβιβάσθηκαν κατόπιν στο πούλμαν και ακολουθώντας  την λεωφόρο Συγγρού έφθασαν στο Ίδρυμα Νιάρχος.  Όσοι δεν είχαν επισκεφθεί το εν λόγω   Ίδρυμα, εξεπλάγησαν από τον τεράστιο χώρο, από την αρχιτεκτονική των κτιρίων, από τους κήπους, τις δενδροστοιχίες, τις παιδικές χαρές, τις πρωτότυπες ιδέες, την εκπληκτική θέα,  τα συνεχιζόμενα έργα, αλλά και τις πάμπολες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κάθε ημέρα και ιδίως τα Σαββατοκύριακα. Πλήρεις εμπειριών και απόλυτα ευχαριστημένοι από όσα είδαν και άκουσαν, επέστρεψαν στο Αίγιο στις 21.00. Συνόδευσαν ο πρόεδρος και διευθυντής Χρήστος Κιλιάς, ο αντιπρόεδρος Γ. Νικολόπουλος και η έφορος υλικού Γ. Μποτίνη.

 
έντονος Νοέμβριος για τον Όμιλο. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 20:37

ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ.

Στις 4 Νοεμβρίου 2018 Κυριακή , ενήλικες διαφόρων τμημάτων θα εκδράμουν στην Αθήνα για να επισκεφθούν το μουσείο της Ακροπόλεως με ξεναγό. Θεωρήθηκε απαραίτητος ο ξεναγός σε ένα από τα καλλίτερα Μουσεία του Κόσμου, για να εξηγήσει την ιστορία όλων των εκθεμάτων. Μπορεί ο καθένας να προτείνει σε όποιον ενδιαφέρεται να ακολουθήσει. Αρκεί να το δηλώσει σε ώρες λειτουργίας του Ομίλου καθημερινά 19.00 – 22.30, την Παρασκευή μέχρι 23.30 και το Σάββατο 09.30 – 11.30. Μετά την ξενάγηση στο Μουσείο, οι εκδρομείς  θα έχουν ένα δίωρο για να επισκεφθούν τα στενά της Πλάκας και να γευματίσουν. Ακολούθως με τα πόδια θα περάσουν από το Ζάππειο και α θα κατευθυνθούν προς το καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.   Ή θα επισκεφθούν το ίδρυμα Νιάρχου και αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα ψηφίσουν οι περισσότεροι. Το εισιτήριο του λεωφορείου, η αμοιβή ξεναγού και η είσοδος στο Μουσείο θα στοιχίσει 18 eur.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 δύο τμήματα του Χορευτικού , οι ενήλικες Νησιώτες και οι Στεριανοί, στις 11.30 θα παρουσιάσουν πρόγραμμα χορών στην μεγάλη σύναξη που γίνεται στην Παρασκευή στην γιορτή του τσίπουρου. Θα προηγηθούν χοροί κυρίως Μυτιλήνης  και θα ακολουθήσουν στεριανοί χοροί για να προετοιμάσουν τους θεατές για το μεγάλο γλέντι που θα ακολουθήσει. Σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα γίνει την επομένη Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Την Παρασκευή στις 23 Νοεμβρίου, Στεριανοί γύρω στις 12.00 θα αναχωρήσουν για πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, θα καταλύσουν σε Ξενοδοχείο αφού δειπνήσουν. Την επομένη 24/11 θα επισκεφθούν τα αξιοθέατα της πόλης και το βράδυ θα παρουσιάσουν πρόγραμμα 30΄λεπτών με ζωντανή τοπική ορχήστρα που θα επιβαρύνει τους οργανωτές.  Στην εκδήλωση θα παρουσιάσουν πρόγραμμα άλλα τρία χορευτικά. Την Κυριακή 24/11/2018 το απόγευμα θα είναι στο Αίγιο.

 
Δευτέρα 1/10/2018 για 41η χρονιά μαθήματα παραδοσιακού χορού. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2018 19:18

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΟΡΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ.

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε για τον Χορευτικό Όμιλο  Αιγίου η νέα χορευτική χρονιά 2018-19.  Ο Σύλλογος που εόρτασε πανηγυρικά την συμπλήρωση των 40 χρόνων του στο διήμερο 29-30 Ιουλίου 2018 στα Ψηλαλώνια,  την Δευτέρα 1/10/2018 ξεκίνησε για 41η χρονιά τα μαθήματα παραδοσιακού χορού.  Άρχισε με τρία τμήματά του, με το 1ο και 2ο έτος που κάνουν μάθημα κάθε Δευτέρα 19.00-21.00 στις αίθουσες του Ομίλου και με το πολυπληθές τμήμα ενηλίκων της Δευτέρας που τα μαθήματα γίνονται 21.00 – 22.30. Συνεχίζει την Τρίτη με 5ο-6ο έτος και με 4ο έτος στα οποία διδάσκουν ( όπως και την Δευτέρα ) οι Γυμνάστριες Χρύσα Βαγενά και Αθηνά Κωνσταντινίδου.  Ακολουθεί 21.00-22.30 τμήμα ενηλίκων. Την Τετάρτη  προγυμνάζονται άλλα τρία τμήματα ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή έχουμε 4   τμήματα κάθε ημέρα. Το πρόγραμμα της εβδομάδος κλείνει το Σάββατο με μαθητές Α΄Δημοτικού που έχουν μάθημα 09.30 – 11.30. Διδάσκουν εκτός από τις  Γυμνάστριες που προαναφέραμε και ο Γ. Κατσίβελος  ( Πέμπτη  ).  Οι  τρείς Γυμναστές διδάσκουν και στους ενήλικες.  Διοικητικό Συμβούλιο και Γυμναστές θα προγραμματίσουν και τις εκδηλώσεις της νέας χορευτικής χρονιάς, τις καθιερωμένες, τις έκτακτες, τις εκδρομές των ενηλίκων αλλά και των ¨μικρών ¨ , τα ταξίδια στην Ελλάδα και τουλάχιστον ένα στο εξωτερικό.

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 2 από 89
Copyright © 2018 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..