Αρχική Νέα
Νέα
9/17-7-2017 - Bουδαπέστη - Μπρατισλάβα - Βιέννη - Βελιγράδι. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τρίτη, 18 Ιούλιος 2017 11:10

Το 45ο ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ.

Στις 03.00 της 17/7/2017 γύρισε από το ταξίδι του των 8 ημερών, με παραστάσεις στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Τα 42 μέλη της αποστολής είχαν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν τα κτίρια σε 4 πρωτεύουσες κρατών. Ξεκίνησε  η περιήγηση από την Βουδαπέστη της Ουγγαρίας στην οποία έφθασαν μέσω Σκοπίων και Σερβίας το απόγευμα  στις 10/7/2017. Μετά από λίγη ξεκούραση στο Ξενοδοχείο Boudapest, περιήγηση  στην Πέστη και στην Βούδα   αφού  από γέφυρα πέρασαν τον Δούναβη, δείπνο σε ομάδες σε γραφικά εστιατόρια.   Πολλές οι φωτογραφίες στην γραφική πόλη αλλά και στον ποταμό Δούναβη. Την επομένη 11/7/2017 είχαν την ευκαιρία μετά το πρωϊνό με ξεναγό να επισκεφθούν τον Πύργο των Ψαράδων, την εκκλησία του Ματθία όπου έγιναν οι γάμοι της γνωστής μας αυτοκράτειρας Σίσσυ με τον αυτοκράτορα της Αυστρίας, να θαυμάσουν από εκεί την θέα προς την απέναντι πλευρά της Βουδαπέστης ενώ η ξενάγηση συνεχίσθηκε στο Μνημείο των βασιλέων της Ουγγαρίας, για να τελειώσει στο μνημείο των ηρώων.  Από εκεί ψηλά οι χορευτές  τράβηξαν πολλές φωτογραφίες στον Δούναβη. Το μεσημέρι η αποστολή έφυγε για την Μπρατισλάβα της Σλοβακίας αλλά το Ξενοδοχείο ASTRA δεν άρεσε στους χορευτές και όλοι εγκατεστάθηκαν στο PLUS το οποίο ήταν καλλίτερο. Στις 12/7/2017 ταξίδεψαν στην αριστοκρατική Βιέννη της Αυστρίας όπου με ξεναγό περιηγήθηκαν τα σπουδαιότερα μέρη της πόλης για να καταλήξουν στο κέντρο όπου έμειναν ελεύθεροι για 3 ώρες για ψώνια  και γεύμα.  Επιστροφή στην Μπρατισλάβα και δείπνο σε γραφικό εστιατόριο σε καθαρά νησιώτικο  Ελληνικό στυλ.   Στις 13/7/2017  ήταν ημέρα γνωριμίας της Μπρατισλάβα, επίσκεψη των πιο γραφικών σημείων,  του κεντρικού πεζοδρόμου της πόλης και των άλλων πολλών πεζοδρόμων που έκαναν με τα επιβλητικά τους κτίρια εντύπωση στους χορευτές. Το ίδιο βράδυ παράσταση στην πίστα που είχε στηθεί στον κεντρικό πεζόδρομο, ανάκρουση των Εθνικών ύμνων Σλοβακίας και Ελλάδος και αφιέρωμα στην Ελλάδα με την παρουσία του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, συγκροτήματος από την Πάτρα και χορωδίας από την Καβάλα. Θαυμάσια η εμφάνιση των 16 χορευτών, των οποίων οι ενδυμασίες έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση και χειροκροτήθηκαν θερμά μόλις εμφανίσθηκαν. Η 14η /7/2017 ήταν ημέρα περιηγήσεων στην Μπρατισλάβα, ενώ μερικοί έφθασαν μέχρι τον Μοράβα ποταμό και το DEVIN CASTLE.  ΣΤις 15/7/2017 σειρά για περιήγηση και γνωριμία είχε το ιστορικό Βελιγράδι της Σερβίας, που είχε και το εξαιρετικό  Ξενοδοχείο το EXELCIOR στο κέντρο της πόλης, όπου κατέλυσαν για μία βραδιά τα παιδιά του Χορευτικού. Εντύπωση μεγάλη έκανε και εδώ, όπως και στην Βουδαπέστη το κτίριο του Κοινοβουλίου. Τέλος η 16η/7/2017 ήταν η ημέρα επιστροφής, με άσχημο καιρό και μεγάλες καθυστερήσεις στα σύνορα. Όμως οι εμπειρίες από αυτό το ταξίδι θα μείνουν αξέχαστες, σε όσους είχαν την τύχη να συμμετάσχουν σε αυτό.

 
6/7/2017 - ΟΠΑΚΕ - ΟΤΕ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Σάββατο, 08 Ιούλιος 2017 09:58

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ κ΄ ΣΤΕΡΙΑΝΩΝ.

Προετοιμαζόμενοι για την αναχώρηση για το Festival στην Μπρατισλάβα, χορευτές που θα παρουσιάσουν εκεί νησιώτικους χορούς και χορούς Μ. Ασίας, μαζί με Στεριανούς, για τρίτη φέτος φορά βρέθηκαν στον φιλόξενο χώρο του ΟΠΑΚΕ - ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου. Ήταν μία πρόβα για τους Ενήλικες η παράσταση αυτή, πριν φύγουν την Κυριακή το απόγευμα για την Σλοβακία. Ευγενείς όπως πάντα οι άνθρωποι της διεύθυνσης του παραθεριστικού κέντρου, ευχαρίστησαν τα παιδιά του Χορευτικού για την παράστασή τους και τους ευχήθηκαν, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ .

 
2/7/2017 Παράσταση στα Ψηλαλώνια. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Σάββατο, 08 Ιούλιος 2017 09:46

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ.

78 χορευτές 4 τμημάτων, σε τρεις ομάδες παρουσίασαν πρόγραμμα Ελληνικών Παραδοσιακών χορών στα Ψηλαλώνια, πριν από την εμφάνιση του Χρ. Δάντη. Ο οποίος ήλθε αφιλοκερδώς για τα 90 χρόνια του Παναιγιαλείου και την ενίσχυση του ¨χαμόγελου του παιδιού¨. Τα παιδιά του Ομίλου χόρεψαν χορούς Αιγαίου οι νησιώτες, χορούς της περιοχής μας οι στεριανοί ενώ με θέμα: ¨Όταν ο Πόντος συναντά την Κρήτη ¨ το 6ο έτος του Σαββάτου παρουσίασε τους Κρητικούς χορούς και το 5ο του Σαββάτου τους Ποντιακούς. Τελείωσαν οι νεαροί με συρτάκι¨ αφού και χθες τους περισσότερους τους έδειξε η T.V. όταν χόρεψαν στο Στάδιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ  για τις δύο εκδηλώσεις , εκ μέρους του Χορευτικού από τον διευθυντή για την συνεργασία και την προβολή του Ομίλου.

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 10 από 87
Copyright © 2018 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..