Αρχική Νέα
Νέα
1/7/2017 διαφήμιση του Χορευτικού. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Σάββατο, 08 Ιούλιος 2017 09:27

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ....

Με βραβεύσεις άρχισε η εκδήλωση στο Εθνικό Στάδιο Αιγίου, στον αγώνα παλαίμαχων Παναιγιαλείου- Μπαρτσελόνα που τελείωσε με το πολύ τιμητικό για μας τους Αιγιώτες 2-3. Στο ημίχρονο δύο ομάδες χορευτών εισήλθαν με Μπεράτι και με το τραγούδι ¨μπαίνω μεσ` τ`αμπέλι¨. Συνέχισαν με Καλαματιανό και με Τσάμικο ή Κλέφτικο. Αλλά ο τηλεοπτικός χρόνος μόλις θα άρχιζαν οι φιγούρες στο τσάμικο, έκοψε τους χορευτές στερώντας τους και από την παρουσίαση στο ¨Συρτάκι¨. Όμως η επιμονή του Β. Ρίτη και οι διαμαρτυρίες, έπιασαν τόπο διότι σε ολιγόλεπτη ανάπαυλα για τους ποδοσφαιριστές ( όλοι ήταν κάποιας ηλικίας ), δόθηκε η ευκαιρία και 90 χορευτές εισήλθαν στον αθλητικό χώρο, παρουσίασαν το Συρτάκι, χειροκροτήθηκαν από τους θεατές και επιπλέον τους έδειξε και η T.V. Ήταν η καλλίτερη διαφήμιση για τον Χορευτικό Όμιλο.

 
Κατάκολο 30/6 κ΄ 1/7/2017 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Σάββατο, 08 Ιούλιος 2017 09:10

Άρχισε ένα εκπληκτικό τριήμερο .

Εντυπωσιακή παράσταση 18 νεαρών νησιωτών στο Olympia Culture Festival, στο Κατάκολο Ηλείας την Παρασκευή 30/6/2017. Διανυκτέρευση στο epihotel Odysseas, μπάνιο στην πισίνα του Ξενοδοχείου αλλά και στην παραλία στην Κουρούτα την επομένη, επιστροφή στο Αίγιο για τον αγώνα παλαίμαχων Παναιγιαλείου - Μπαρτσελόνα και για χορούς στο ημίχρονο του αγώνα. Στις 14.30 λοιπόν της 1/7/2017 όλη η αποστολή, ενθουσιασμένη από την φιλοξενία και την απόδοση των χορευτών επέστρεψε στο Αίγιο.

 
Άρχισαν οι Καλοκαιρινές εμφανίσεις. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 12:20

15/6/2017 ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ ΤΕΜΕΝΗ ΑΙΓΙΟΥ.

Στο θαυμάσιο παραθεριστικό Κέντρο του ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου, ξεκίνησε τις εμφανίσεις  του Καλοκαιριού του 2017 ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με Στεριανούς χορούς και νεαρούς που παρουσίασαν Νησιώτικους χορούς,  οι 30 χορευτές συγκίνησαν τους θεατές ( ανάμεσά τους ήσαν και οι πιο πολλοί γονείς τους ) με την εμφάνισή τους,  που για μερικούς των Νησιώτικων χορών ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάσθηκαν μπροστά σε κοινό, ντυμένοι με παραδοσιακές ενδυμασίες.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο διευθυντής του Ομίλου ευχαρίστησε την διεύθυνση του παραθεριστικού Κέντρου για την μακρόχρονη συνεργασία, ενώ με την σειρά του ο υπεύθυνος του ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ  έδωσε συγχαρητήρια στον Χορευτικό που διάγει αισίως τον 40ό χρόνο δραστηριότητος, ευχόμενος να τα εκατοστήσει.  Μετά το τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε  πλούσιο δείπνο στους χορευτές οι οποίοι πρόλαβαν να χορέψουν μετά το δείπνο, με τους ενθουσιώδεις παραθεριστές.

ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ.

Στο Κατάκολο θα βρεθούν από το πρωϊ της 30ής  Ιουνίου 18 χορευτές και δύο συνοδοί του Χορευτικού Ομίλου, για να συμμετάσχουν στο Olympia Culture Festival. Θα παρουσιάσουν χορούς νήσων Αιγαίου το ίδιο βράδυ. Το Festival τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Την επομένη 1η Ιουλίου μετά το πρωϊνό θα αναχωρήσουν με κατεύθυνση την παραλία Κουρούτας , για το θαλασσινό του μπάνιο.  Στις 14.00 περίπου θα έχουν γυρίσει στο Αίγιο,  για να συμμετάσχουν και αυτοί σε παρουσίαση 3 – 4 χορών στο ημίχρονο του αγώνα Παλαιμάχων Μπαρτσελόνα – Παναιγιαλείου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο ¨¨ χαμόγελο του παιδιού ¨¨ .

ΓΑΜΟΣ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΤΩΝ.

Οι επί μακράν σειρά ετών χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, που εκπροσώπησαν πολλές φορές την Ελλάδα στο Εξωτερικό παρουσιάζοντας την Ελληνική παράδοση, παντρεύονται το Σάββατο 8 Ιουλίου. Πρόκειται για τον Γεώργιο  Καρόπουλου και την  Ανδρομάχη Μουρτζούχου. Ο Χορευτικός που θεωρεί και δικά του παιδιά τους εν λόγω χορευτές, τους εύχεται τύχη αγαθή,  μακροζωϊα, κατανόηση, ενώ ευχή για τα νέα ζευγάρια σήμερα εκτός από την Υγεία είναι και το ¨ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ¨.

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 10 από 86
Copyright © 2018 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..