Αρχική Νέα
Νέα
29/1/2017 ΠΙΤΑ 1η με άρωμα Ελλάδος. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 11:42

Πλήθος θεατών στην 1η πίτα του Χορευτικού.

Πιστός όπως πάντα άλλωστε στην ώρα του ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου σε μία κατάμεστη αίθουσα  ( πως να μην είναι κατάμεστη όταν χορεύουν 230 άτομα ) ξεκίνησε το πρόγραμμά του της πρώτης κοπής πίτας για τους μισούς χορευτές στις 10.45 την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.  Παρουσία πλήθους που αποτελείτο από τους γονείς κυρίως των παιδιών, αλλά και από φίλους του Ομίλου που δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Χορευτικού, ο διευθυντής του Ομίλου που είναι στο τιμόνι του  39 συναπτά έτη, τους καλωσόρισε, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, και ζήτησε όλοι να χειροκροτήσουν εκείνους που πρωτοξεκίνησαν χορεύοντας και τώρα στέλνουν τα παιδιά τους στον Σύλλογο που και αυτοί μεγάλωσαν γαλουχούμενοι με τις παραδόσεις, την μουσική και τα παραδοσιακά τραγούδια της φυλής μας. Μετά από τους χορούς 5 τμημάτων όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων, η πρόεδρος Ελένη Καφεντζή στον σύντομο αλλά μεστό λόγο της, αφού επισήμως πλέον και εκ μέρους όλου του Δ.Σ. υπεδέχθει και ευχαρίστησε τους παρισταμένους, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Ανέφερε ότι 5.500 άτομα όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν από τον Χορευτικό, ενώ 1.300 περίπου παρουσίασαν την Ελληνική παράδοση σε 17 χώρες 4 Ηπείρων στα 44 ταξίδια τους. Μίλησε και για την είσοδο στο 40ό έτος, στην ξεχωριστή λαμπρότητα που θα έχουν όλες οι εκδηλώσεις του Ομίλου μέχρι το καλοκαίρι του 2018, εάν βέβαια όλα πάνε καλά. Τέλος ευχαρίστησε τους συνεργάτες της στο Δ.Σ. και την Ε.Ε., τους χορευτές,  τους δασκάλους  τους Χρ. Βαγενά, Αθ. Κωνσταντινίδου και  Γ. Κατσίβελο, όπως επίσης και τον πρωτεργάτη αυτής της προσπάθειας, τον Χρ. Κιλιά, που καταχειροκροτήθηκε. Ακολούθησε από τρεις ιερείς η θρησκευτική τελετή, το κόψιμο της βασιλόπιτας και η ανακοίνωση του δώρου για όποιον θα έβρισκε το φλουρί. Συνεχίσθηκαν οι χοροί με άλλα 4 τμήματα για να τελειώσει με την παραδοσιακή παράταξη όλων των τμημάτων που πήραν μέρος στην εκδήλωση, ενώ το πλήθος των θεατών χειροκροτούσε.

 
29/1/2017 ΚΟΠΗ 1ης ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 12:12

KΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΙΟΥ. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στις 10.45 ξεκινά η δεύτερη μετά τον χορό εκδήλωση του Χορευτικού, με κοπή πίτας για τους μισούς χορευτές, τους γονείς τους και τους φίλους του Ομίλου, στον ΄ΑΠΟΛΛΩΝΑ΄ .    Όπως κάθε χρόνο 9 από τα τμήματα του Χορευτικού Ομίλου, διαφόρων ηλικιών και επιπέδων θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, χορούς που διδάχθηκε το κάθε τμήμα από την έναρξη του Χορευτικού έτους 2016-17, μέχρι σήμερα. Στον σύντομο χαιρετισμό της στην μέση της εκδήλωσης, η πρόεδρος του Συλλόγου θα αναφερθεί στην δραστηριότητα του 2016 και σε μερικές από τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί για την είσοδο στο 40ό έτος το 2017 και στην συμπλήρωση 40 χρόνων το 2018.

 
Μεγάλη επιτυχία του χορού 20/1/2017. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 12:01

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ.

Η πρώτη μεγάλη εκδήλωση του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου πραγματοποιήθηκε. Στο ΄ΛΙΟΠΕΤΡΟ΄ στην Φωνησκαριά Αιγίου, από νωρίς ο χώρος γέμισε ασφυκτικά.  Βέβαια οι οργανωτές είχαν από νωρίς ενημερώσει τους φίλους του Ομίλου, τους μεγάλους χορευτές, τους γονείς των χορευτών, ότι μόνον όσοι είχαν εξασφαλίσει θέση θα έπρεπε να προσέλθουν.  Όσοι είχαν την τύχη να παραστούν, διασκέδασαν χορεύοντας με ζωντανή Αιγιώτικη ορχήστρα μέχρι τις πρωϊνές ώρες. Στην κλήρωση δώρων 16 τυχεροί παρέλαβαν με χαρά τα δώρα τους, προσφορά καταστημάτων του Αιγίου.  Η δεύτερη μεγάλη εκδήλωση για την είσοδο στο 40ό έτος είναι την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στις 10.45 στον ΄ΑΠΟΛΛΩΝΑ΄ με κοπή πίτας.  Η τρίτη και με κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και με βράβευση επιτυχόντων χορευτών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ την Κυριακή 5/2/2017 πάλι στν ΄ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΄.

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 10 από 82
Copyright © 2018 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..