Αρχική Νέα
Νέα
Tο Διοικ. Συμβούλιο του Ομίλου από 1/1/2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2011 12:27
Το νεοκλεγέν στις αρχαιρεσίες της 4ης Δεκεμβρίου Διοικητικό Συμβούλιο του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, που αναλαμβάνει τις ευθύνες του μεγαλύτερου Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής για μία τριετία, από 1/1/2012, συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής :
Πρόεδρος : Καφεντζή - Αρβανίτη Ελένη, πρ. πρόεδρος  Ένωσης Συλλόγων  Γονέων  Αιγίου.
Αντιπρόεδρος : Σταθόπουλος Σωτήριος,  δικηγόρος.
Γ. Γραμματέας : Αργυρόπουλος Σπυρίδων, λογιστής.
Ταμίας :  Νικολόπουλος Γεώργιος,  μαθηματικός.
Έφορος Δημ. Σχέσεων : Διαμαντόπουλος Χρήστος, επιχειρηματίας.
Έφορος Υλικού κ΄σύμβουλος : Αντωνοπούλου - Τασοπούλου Αθηνά, κοινωνική λειτουργός.
Έφορος Υλικού : Μποτίνη - Νικολοπούλου Γεωργία, καταστηματάρχης.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
Πρόεδρος : Κακιός Μαρίνος, Συνταξιούχος αστυνομικός.
Μέλος :  Κάρναβος Παναγιώτης, καθηγητής Πληροφορικής.
Μέλος :  Πυρπιρή - Καπράλου Καλλιόπη Συνταξιούχος Π.Ε.Σ.
Διευκρινίζεται ότι όλα τα μέλη τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου  όσο και της Εξελεγκτικής Επιτροπής είναι ή γονείς Ανηλίκων χορευτών ή Ενήλικες χορευτές.
Στο τέλος του Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η παράδοση από το απερχόμενο Δ.Σ. και η παραλαβή από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αρχείου και του Υλικού του Ομίλου.
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2011 13:27
 
Πρόταση για το Ταταρστάν PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2011 21:29
Από Ολλανδό αντζέντη που έχει στο παρελθόν κλείσει συμφωνίες για παραστάσεις  του Χορευτικού στην Γερμανία, ήλθε στις 29 Νοεμβρίου 2011 με mail  πρόταση στον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου, για συμμετοχή στο  VI Διεθνές Festival Folklor στο Ταταρστάν. Από 24 έως 30 Αυγούστου 2012. Το Festival τελεί υπό την προστασία του Προέδρου της χώρας και είναι για ηλικίες χορευτών από 16 - 24 ετών.  Το πρόβλημα για τον Χορευτικό είναι βέβαια πως θα φθάσει στην χώρα αυτή σε περιόδους οικονομικής κρίσης. Οι όροι φιλοξενίας είναι πολύ  καλοί αλλά η απόσταση τεράστια και οι συγκοινωνίες ( αεροπορικές ) εξαιρετικά δύσκολες.
Η Δημοκρατία του Ταταρστάν (ρωσικά:Респу́блика Татарста́н; ταταρικά:Татарстан Республикасы) είναι ένα ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσικής Ομοσπονδίας (μια από τις Δημοκρατίες της Ρωσίας). Η έκτασή της είναι 68.000 km² με πληθυσμό 3.800.000 κατοίκων. Πρωτεύουσα της δημοκρατίας είναι το Καζάν. Το ανεπίσημο μότο του Ταταρστάν είναι: Buldırabız!
Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2011 23:34
 
Oι εκλογές στο Χορευτικό Όμιλο Αιγίου PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2011 10:13

Διεξήχθησαν όπως είχε αναγγελθεί οι εκλογές στον Χορευτικό.  Το προεδρείο της Γενικής συνέλευσης αποτελείτο από τους : Χρήστο Κιλιά – Μαντώ Μαχαίρα και Θεόδωρο Μιχαλόπουλο.  Στην Εφορευτική Επιτροπή τρεις καταξιωμένοι νέοι : ο πρώην χορευτής Αντισυνταγματάρχης σήμερα Στρατολογίας Θεόδωρος Χρυσανθόπουλος,  ο πρώην χορευτής και δικηγόρος σήμερα Απόστολος Χριστόπουλος και η χορεύτρια τμήματος Ενηλίκων και Συμβολαιογράφος Χριστίνα Παπαβραμοπούλου. Απολογισμός εντυπωσιακής δραστηριότητος της τριετίας από την πρόεδρο Ελένη Καφεντζή – Αρβανίτη.  Με αναφορά στις παραστάσεις και στην προβολή της Ελληνικής παράδοσης σε δεκάδες πόλεις και κοινότητες της Ελλάδος αλλά και στα  επτά ταξίδια στο Εξωτερικό.  Με 5 παραστάσεις στην Ουγγαρία και 4 Στην Βουλγαρία το 2009.  Με 5 παραστάσεις στο Μαρόκο και τρεις στην Τουρκία το 2010.  Με δύο παραστάσεις στην Βενετία, 4 στο Βέλγιο και δύο στα Πριγκηπόνησα – θάλασσα του Μαρμαρά- Τουρκία,  παρουσία του Πατριάρχου, το 2011.  Με σημαντικές ενέργειες αντικατάστασης  φθαρμένων ενδυμασιών, κατασκευής νέων παραδοσιακών φορεσιών, τοποθέτησης κλιματιστικών, αγοράς ηλεκτρονικού εξοπλισμού, κ.λ.π.    Ακολούθησε ο οικονομικός Απολογισμός , η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, η ομόφωνη έγκριση πεπραγμένων και η παρουσίαση των υποψηφίων. Στις Αρχαιρεσίες που ακολούθησαν για το Διοκητικό Συμβούλιο έλαβαν :  Καφεντζή – Αρβανίτη Ελένη  138,  Νικολόπουλος Γεώργιος 117,   Διαμαντόπουλος Χρήστος 112,   Αντωνοπούλου – Τασοπούλου Αθηνά 107,  Σταθόπουλος Σωτήριος 96,   Αργυρόπουλος Σπυρίδων  83   και  Μποτίνη – Νικολοπούλου Γεωργία 78. Αναπληρωματικοί :  Μπουσμάδη – Μπαλικούρα Σπυριδούλα 73 και Μιχαλόπουλος Βασίλειος 71. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή :  Κακιός Μαρίνος 97, Κάρναβος Παναγιώτης 91, Πυρπιρή Καλλιόπη και Βασιλειάδη Αγγελική από 70. Εκλέγονται οι τρεις πρώτοι, αφού η Κα Βασιλειάδη θέλησε να παραμείνει αναπληρωματική μαζί με τον Τρακαδά Βασίλειο που έλαβε 67 ψήφους.  Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή θα συνέλθουν σε Σώμα την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ενώ αναλαμβάνουν καθήκοντα από 1ης Ιανουαρίου 2012.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2011 23:34
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο81828384858687888990ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 86 από 97
Copyright © 2020 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..