Αρχική Νέα
Νέα
Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Σάββατο, 31 Δεκέμβριος 2011 18:14

Κατόπιν προσκλήσεως της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΣ  της Ελληνικής Ανεξαρτησίας από τον Τουρκικόν ζυγόν, περιοχής DETROIT και περιχώρων της Πολιτείας του MICHIGAN U.S.A. o Χορευτικός Όμιλος Αιγίου, θα πάρει μέρος στις εκδηλώσεις που οργανώνονται από 22 Μαρτίου έως 26 Μαρτίου 2012 στο Detroit, επ` ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής Παλιγεννεσίας.   Βεβαίως ΤΙΜΗ ΜΕΓΑΛΗ  για το μικρό μας Αίγιο.  Η Επιτροπή αντιπροσωπεύει τους Εθνικοτοπικούς Συλλόγους, την ΑΧΕΠΑ , τους φοιτητικούς Συλλόγους και 15 Ελληνοορθοδόξους Εκκλησιαστικές κοινότητες.  Η Επιτροπή παρελάσεως εκτός από τον προσκληθέντα Σύλλογο, προσκαλεί τον Δήμαρχο της πόλεως , τον Μητροπολίτη της περιοχής και τον Περιφερειάρχη. Ήδη έχουν σταλεί με mail οι προσκλήσεις στον Χορευτικό και θα σταλούν και επισήμως, ταχυδρομικώς. Ο Χορευτικός έχει παραδώσει αντίγραφα των προσκλήσεων στον Μητροπολίτη μας και τον Δήμαρχο Αιγιάλειας, ενώ στις πρώτες ημέρες του 2012 θα παραδώσει την πρόσκληση και στον Περιφερειάρχη.

 

 

 
Γιορταστικές εκδηλώσεις PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2011 22:26
23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
Tην Παρασκευή το βράδυ 23 Δεκεμβρίου, προπαραμονή των Χριστουγέννων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή στις αίθουσες του Ομίλου. Για τα μικρότερα παιδιά του, τους υποψηφίους χορευτές του Δημοτικού Σχολείου, που παρακολουθούν τα μαθήματα χορών στα διάφορα τμήματα μάθησης. Είναι μία εκδήλωση που κάθε χρόνο πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία. Με έξοδα που θα βαρύνουν τον Σύλλογο.  Ώρα έναρξης 19.00
28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ.
Λίγη χαρά εν`όψη του Νέου Έτους, που προβλέπεται από τα πιό δύσκολα  της τελευταίας 40ετίας, επιθυμούν να προσφέρουν παιδιά του Χορευτικού στους φιλοξενουμένους στο ίδρυμα Αγ. Χαράλαμπος. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου το απόγευμα,  παιδιά  6ου έτους  θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια της πατρίδος μας και θα προσφέρουν και λίγα δώρα. Θα ευχηθούν με τον δικό τους τρόπο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όσους διαμένουν εκεί αλλά και σε όσους τους περιποιούνται.
29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011.  ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΚΑΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟ.
Την επομένη ημέρα, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, χορευτές που φέτος πέρασαν στα μεγάλα τμήματα του Ομίλου, όλοι μαθητές 1ης και 2ας Γυμνασίου, θα εκδράμουν στα Καλάβρυτα. Πρώτα θα ξεναγηθούν στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος, στην συνέχεια θα έχουν ελεύθερο χρόνο για περιήγηση και για γεύμα, πριν κατευθυνθούν στο Καλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο. Εκεί στους φιλοξενουμένους γέροντες θα δώσουν τις ευχές τους για Νέο Έτος και θα τους διασκεδάσουν παρουσιάζοντας χορούς και τραγούδια από τα νησιά μας και από την Θράκη. Επιστροφή στο Αίγιο το βράδυ της ίδιας ημέρας.
ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ και ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2012.
Αμέσως μετά τις γιορτές, όπως κάθε χρόνο  αλλά τώρα κόντρα και στην οικονομική κατάσταση που πλήτει τις πιό πολλές Ελληνικές οικογένειες, θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις κοπής πίτας για το σύνολο των μελών, με παρουσίαση  παραδοσιακών χορών χορών και τραγουδιών στις 29 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 11.00 - 13.15.   Η τρίτη καθιερωμένη εκδήλωση προγραμματίζετε για την 11η Φεβρουαρίου.  Σε μία από τις εκδηλώσεις αυτές θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα στπους επιτυχόντες χορευτές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, το καλοκαίρι πο μας πέρασε.   Επίσης στις 29/1   το απόγευμα Στεριανό τμήμα του Ομίλου θα
μεταβεί στην Αθήνα, ενώ το απόγευμα της Κυριακής 5/2/2012 πάλι Στεριανό τμήμα , θα πάρει μέρος σε μεγάλη εκδήλωση που οργανώνεται στο Αίγιο.
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2011 10:36
 
Tο Διοικ. Συμβούλιο του Ομίλου από 1/1/2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2011 12:27
Το νεοκλεγέν στις αρχαιρεσίες της 4ης Δεκεμβρίου Διοικητικό Συμβούλιο του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, που αναλαμβάνει τις ευθύνες του μεγαλύτερου Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής για μία τριετία, από 1/1/2012, συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής :
Πρόεδρος : Καφεντζή - Αρβανίτη Ελένη, πρ. πρόεδρος  Ένωσης Συλλόγων  Γονέων  Αιγίου.
Αντιπρόεδρος : Σταθόπουλος Σωτήριος,  δικηγόρος.
Γ. Γραμματέας : Αργυρόπουλος Σπυρίδων, λογιστής.
Ταμίας :  Νικολόπουλος Γεώργιος,  μαθηματικός.
Έφορος Δημ. Σχέσεων : Διαμαντόπουλος Χρήστος, επιχειρηματίας.
Έφορος Υλικού κ΄σύμβουλος : Αντωνοπούλου - Τασοπούλου Αθηνά, κοινωνική λειτουργός.
Έφορος Υλικού : Μποτίνη - Νικολοπούλου Γεωργία, καταστηματάρχης.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
Πρόεδρος : Κακιός Μαρίνος, Συνταξιούχος αστυνομικός.
Μέλος :  Κάρναβος Παναγιώτης, καθηγητής Πληροφορικής.
Μέλος :  Πυρπιρή - Καπράλου Καλλιόπη Συνταξιούχος Π.Ε.Σ.
Διευκρινίζεται ότι όλα τα μέλη τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου  όσο και της Εξελεγκτικής Επιτροπής είναι ή γονείς Ανηλίκων χορευτών ή Ενήλικες χορευτές.
Στο τέλος του Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η παράδοση από το απερχόμενο Δ.Σ. και η παραλαβή από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αρχείου και του Υλικού του Ομίλου.
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2011 13:27
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο81828384858687888990ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 81 από 93
Copyright © 2019 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..