Αρχική Νέα
Νέα
Yπέροχη γιορτή λήξης PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Κυριακή, 27 Μάιος 2012 10:14
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ.
Παρά τις προβλέψεις για βροχές, μπόρες και καταιγίδες το Σάββατο το βράδυ ένας θαυμάσιος ανοιξιάτικος καιρός, επέτρεψε στους υπευθύνους του Χορευτικού να πραγματοποιήσουν στο προαύλιο του 4ου Γυμνασίου Αιγίου την καθιερωμένη γιορτή λήξης τιυ χορευτικού έτους 2011-12.  Ήταν μία πραγματικά εξαιρετική επίδειξη των πολλαπλών δυνατοτήτων του Ομίλου, ενός Συλλόγου που αποτελεί καμάρι για την πόλη του Αιγίου και αυτό βεβαίως έχει μεγάλη σημασία, για τους δύσκολους καιρούς που όλοι αντιμετωπίζουμε. Πάνω από 300 χορευτές όλων των ηλικιών και  όλων των επιπέδων ξεκίνησαν όπως πάντα ακριβώς την προγραμματισμένη ώρα χορεύοντας όλοι μαζί δύο χορούς. Ο δεύτερος,  Ποντιακός, ήταν μικρό αφιέρωμα στην  μνήμη χιλιάδων Ποντίων που φρόντισαν να εξολοθρεύσουν οι φίλοι μας και γείτονες Τούρκοι.  Μην ξεχνάμε ότι η 19η Μαϊου ήταν η παγκόσμια ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Ακολούθησε το πρόγραμμα που παρουσίασαν 15 πολυπληθή τμήματα, χωρισμένα σε 12 ομάδες, πρόγραμμα χορών από αυτούς που φέτος δίδαξαν οι καθηγητές Χρήστος Κιλιάς, Χρύσα Βαγενά και Αθηνά Κωνσταντινίδου. Οι πάρα πολλοί  θεατές που είχαν από νωρίς κατακλύσει το πραύλιο, χειροκρότησαν θερμότατα όλα τα τμήματα μικρών και πιό μεγάλων χορευτών. Η πρόεδρος του Χορευτικού Ελένη Καφεντζή, στον σύντομο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε Γονείς , Φίλους και Συνεργάτες του Ομίλου για την πολύχρονη συνεργασία και συνεχάρει χορευτές και Γυμναστές για το εξαιρετικό έργο που παρουσιάζουν. Ανέφερε πως το 2012 ξεκίνησε με την εξαιρετική παρουσία του Χορευτικού σε Detroit - Michigan -  U.S.A. και παραστάσεις που συγκίνησαν τους Ομογενείς σε Southgate και Warren,  συμμετοχή σε δοξολογία - παρέλαση και παράσταση στις 25 Μαρτίου στην Greektwon του Detroit. Ενθουσιώδης και η υποδοχή των Αιγιωτών χορευτών στην Ν.Υόρκη από τους εκεί Αιγιώτες. Δεν παρέλειψε δε να ανακοινώσει ότι έκλεισε ο 2ος κύκλος εκδηλώσεων του Χορευτικού, ενώ ο 3ος κύκλος αρχίζει στις 3 Ιουνίου με παράσταση στις Αιγές ( Βλοβοκά ). Συνεχίζεται δε με παραστάσεις αρχές Ιουλίου, σε εκδηλώσεις συμπαράστασης προς την Ελλάδα που ογανώνουν η Ελληνική Κοινότητα και Δήμαρχοι Ιταλικών πόλεων στο  PAESTUM ( Αρχαία Ποσειδωνία της Μεγάλης Ελλάδος ),  CAVA DE'TIRRENI και θέατρο Garivaldi SANTA MARIA CAPUA VETERE. Αποτελεί η πρόταση που έχει γίνει αποδεκτή, τιμή μεγάλη για τον Χορευτικό αλλά και για την πόλη μας. Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.
Ο διευθυντής του Ομίλου Χρ. Κιλιάς, ευχαρίστησε τους γονείς διότι στο σύνολό τους σχεδόν, παρά την οικονομική κρίση ήσαν εντάξει στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Ευχαρίστησε και τον τοπικό τύπο για την προβολή του Χορευτικού, αλλά και τον δημοτικό Σύμβουλο και φροντιστή Βαρνακιώτη διότι ανακοίνωσε ότι στα παιδιά του Χορευτικού που παρακολουθούν μαθήματα στο Φροντιστήριό του, θα προσφέρει έκπτωση 40%. Το πρόγραμμα έκλεισε με   από όλους τους χορτευτές  και με πολλές ευχές,  για ήσυχο καλοκαίρι με Υγεία και καλά  αποτελέσματα για τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις αλλά και καλύτερες ημέρες για την Ελλάδα.
 
Προγραμματισμένες εκδηλώσεις. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τετάρτη, 02 Μάιος 2012 08:38

1. Σάββατο 26 Μαϊου 2012 και ώρα 20.00, προαύλιο 4ου Γυμνασίου Αιγίου, γιορτή λήξης χορευτικού έτους. Παρουσιάζουν Ελληνικούς χορούς και τραγούδια, 10 τμήματα , 3 τμήματα μαθητών κυρίως Γυμνασίου και 2 ή 3 ομάδες από τα τμήματα Ενηλίκων. Πρόβες 19 και 26 Μαϊου από 09.00 έως 14.00.

2. Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 Βλοβοκά, Αν. Αιγιάλειας οι Στεριανοί.

3. Αρχές Ιουλίου 2012 Ιταλία, Στεριανοί - Νησιώτες - Θρακιώτες.

4. Σάββατο 4 Αυγούστου Π. Πλατάνου, 4 τμήματα: Ενήλικες - Θρακιώτες - Στεριανοί - Νησιώτες.

5. Συμμετοχή σε εκδηλώσεις του Δήμου Αιγιάλειας, εαν καλυφθούν έξοδα ηχητικών - φωτιστικών - εξέδρας - ορχήστρας.

 
Η 25η Μαρτίου στο Αίγιο. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τρίτη, 10 Απρίλιος 2012 09:31

Παιδιά του Χορευτικού, 90 περίπου χορευτές, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου και στην πόλη του Αιγίου. Στην δοξολογία και στην κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο παρέστησαν οι σημαιοφόροι συνοδευόμενοι από τον αντιπρόεδρο, τον ταμία  και τον γραμματέα Σωτ. Σταθόπουλο, Γ. Νικολόπουλο  και Σπ. Αργυρόπουλο.  Ακολούθησε παρέλαση με υπεύθυνες τις Γυμνάστριες Χρ. Βαγενά και Αθ. Κωνσταντινίδου. Με χορευτικό παραδοσιακό πρόγραμμα οι χορευτές πραγματοποίησαν παράσταση στην συνέχεια στα Ψηλαλώνια, τιμώντας την Εθνική Επέτειο.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 10 Απρίλιος 2012 12:35
 
«ΈναρξηΠροηγούμενο81828384858687888990ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 81 από 97
Copyright © 2020 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..