Αρχική Νέα
Νέα
28/1 και 4/2/2018 οι πίτες στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Σάββατο, 20 Ιανουάριος 2018 21:27

ΟΙ ΚΟΠΕΣ ΠΙΤΑΣ. Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο κινηματοθέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ, 9 τμήματα του Χορευτικού θα παρουσιάσουν ότι έμαθαν φέτος από τους άξιους γυμναστές χοροδιδασκάλους, θα κόψουν την πίτα τους ενώ με την παρουσία του Μητροπολίτου κ. Αμβροσίου και του Δημάρχου Αιγιάλειας Αθ. Παναγόπουλου που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, θα δοθούν αναμνηστικά στους επιτυχόντες νεαρούς χορευτές σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.
Την επομένη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 πάλι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, 11 άλλα τμήματα του Ομίλου θα κόψουν την πίτα τους, θα χορέψουν ενώ στο μέσον της εκδήλωσης θα γίνει και η καθιερωμένη θρησκευτική τελετή για υγεία όλων των παρισταμένων το 2018. Ώρα έναρξης και στις δύο εκδηλώσεις 10.45.

 
o ετήσιος ΧΟΡΟΣ 19/1/2018 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Σάββατο, 20 Ιανουάριος 2018 21:25

Ο ΧΟΡΟΣ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2018.
Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Πρώτη εκδήλωση ο ετήσιος χορός στο ¨ΛΙΟΠΕΤΡΟ¨ την Παρασκευή το βράδυ 19 Ιανουαρίου 2018. Για τους γονείς των χορευτών, τους φίλους και τους μεγάλους χορευτές, μερικοί από τους οποίους έχουν 25 και πάρα πάνω χρόνια στον Χορευτικό. Στον κατάμεστο χώρο του θαυμάσιου κέντρου όπου δεν έπεφτε καρφίτσα, το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο δια του προέδρου του Χρήστου Κιλιά, του μόνου που είναι ακόμα στον Χορευτικό από το 1978, ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την παρουσία τους , ευχαρίστησε και την επί δωδεκαετία πρόεδρο Ελένη Καφεντζή και τον επί εξαετία γραμματέα και την δεύτερη τριετία αντιπρόεδρο Σπύρο Αργυρόπουλο, τον Βασίλη Μανουηλίδη για την αφιλοκερδή προσφορά του πολλά χρόνια τώρα στον Όμιλο και ανέφερε : ¨Στα 40 χρόνια ο Χορευτικός έχει πραγματοποιήσει 46 ταξίδια στο εξωτερικό, με παραστάσεις σε 120 πόλεις 18 χωρών τεσσάρων Ηπείρων, έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις στην Ελλάδα, ενώ έχουν περάσει στα 40 αυτά χρόνια από τα τμήματα μάθησης, 5.600 παιδιά μικρά και μεγάλα ( από 7 έως 60 χρονών )¨ . Εκπληκτική για Σύλλογο επαρχιακής πόλης δραστηριότητα. Ακολούθησε η κλήρωση 30 δώρων, προσφορά των καταστηματαρχών του Αιγίου, που παρά την οικονομική κρίση έδωσαν με μεγάλη χαρά στον αξιέπαινο Σύλλογο, τον πρεσβευτή του Αιγίου στο Εξωτερικό. Μετά οι χορευτές, οι γονείς, οι φίλοι κατέλαβαν την πίστα και μέχρι 03.30 της 20ης /1/2018 χόρεψαν και διασκέδασαν. Έφυγαν όλοι στο τέλος απόλυτα ικανοποιημένοι από την πρώτη αυτή εκδήλωση.

 
ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 08:09

ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΙΓΙΟΥ.

Μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πληγείσας περιοχής του Δήμου Μάνδρας Αττικής, Αντωνίου, ο ενήλικας χορευτής Βασίλειος Καραφωτιάς διέθεσε το κατάλληλο αυτοκίνητο και μαζί με τον Διευθυντή και πρόεδρο του Ομίλου Χρήστο Κιλιά μετέφεραν και παρέδωσαν τρόφιμα και ρούχα, που συγκεντρώθηκαν από τα παιδιά του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Η κοινωνική υπηρεσία του εν λόγω Δήμου ευχαρίστησε για την προσφορά του, τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου. ( 8/1/2018 )

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 9 από 90
Copyright © 2019 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..