Αρχική Νέα
Νέα
Άρχισαν οι Καλοκαιρινές εμφανίσεις. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 12:20

15/6/2017 ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ ΤΕΜΕΝΗ ΑΙΓΙΟΥ.

Στο θαυμάσιο παραθεριστικό Κέντρο του ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου, ξεκίνησε τις εμφανίσεις  του Καλοκαιριού του 2017 ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με Στεριανούς χορούς και νεαρούς που παρουσίασαν Νησιώτικους χορούς,  οι 30 χορευτές συγκίνησαν τους θεατές ( ανάμεσά τους ήσαν και οι πιο πολλοί γονείς τους ) με την εμφάνισή τους,  που για μερικούς των Νησιώτικων χορών ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάσθηκαν μπροστά σε κοινό, ντυμένοι με παραδοσιακές ενδυμασίες.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο διευθυντής του Ομίλου ευχαρίστησε την διεύθυνση του παραθεριστικού Κέντρου για την μακρόχρονη συνεργασία, ενώ με την σειρά του ο υπεύθυνος του ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ  έδωσε συγχαρητήρια στον Χορευτικό που διάγει αισίως τον 40ό χρόνο δραστηριότητος, ευχόμενος να τα εκατοστήσει.  Μετά το τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκε  πλούσιο δείπνο στους χορευτές οι οποίοι πρόλαβαν να χορέψουν μετά το δείπνο, με τους ενθουσιώδεις παραθεριστές.

ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ.

Στο Κατάκολο θα βρεθούν από το πρωϊ της 30ής  Ιουνίου 18 χορευτές και δύο συνοδοί του Χορευτικού Ομίλου, για να συμμετάσχουν στο Olympia Culture Festival. Θα παρουσιάσουν χορούς νήσων Αιγαίου το ίδιο βράδυ. Το Festival τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Την επομένη 1η Ιουλίου μετά το πρωϊνό θα αναχωρήσουν με κατεύθυνση την παραλία Κουρούτας , για το θαλασσινό του μπάνιο.  Στις 14.00 περίπου θα έχουν γυρίσει στο Αίγιο,  για να συμμετάσχουν και αυτοί σε παρουσίαση 3 – 4 χορών στο ημίχρονο του αγώνα Παλαιμάχων Μπαρτσελόνα – Παναιγιαλείου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο ¨¨ χαμόγελο του παιδιού ¨¨ .

ΓΑΜΟΣ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΤΩΝ.

Οι επί μακράν σειρά ετών χορευτές του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, που εκπροσώπησαν πολλές φορές την Ελλάδα στο Εξωτερικό παρουσιάζοντας την Ελληνική παράδοση, παντρεύονται το Σάββατο 8 Ιουλίου. Πρόκειται για τον Γεώργιο  Καρόπουλου και την  Ανδρομάχη Μουρτζούχου. Ο Χορευτικός που θεωρεί και δικά του παιδιά τους εν λόγω χορευτές, τους εύχεται τύχη αγαθή,  μακροζωϊα, κατανόηση, ενώ ευχή για τα νέα ζευγάρια σήμερα εκτός από την Υγεία είναι και το ¨ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ¨.

 
Παρασκευή 2 Ιουνίου η γιορτή λήξης. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Πέμπτη, 01 Ιούνιος 2017 19:26

2/6/2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ - Λήξη χορευτικού έτους.

Το Σάββατο 27/5/2017 έβρεχε μετά την 18.00 συνεχώς. Έτσι αναβλήθηκε η γιορτή λήξης του χορευτικού έτους για τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου - 1978 -  Ορίσθηκε η 2/6/2017 Παρασκευή, με ώρα έναρξης την 20.45 για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Όμως τα τμήματα που είχαν μάθημα 19.00 - 21.00 θα είναι στο υπαίθριο θέατρο του Πολιτιστικού ( Παλαιό Νοσοκομείο )  στις 19.30, τα δε τμήματα ενηλίκων το αργότερο στις 20.00 - η θέση κάθε τμήματος στην εξέδρα είναι καθορισμένη. Όλοι ελπίζουν πως δεν θα βρέχει πάλι....

 
H ENTONH ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τρίτη, 23 Μάιος 2017 08:52

27 ΜΑΪΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΤΟ  ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ( ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ )

Μετά από δύο πρόβες που θα γίνουν το Σάββατο 20/5 και το Σάββατο 27/5/2017 το πρωϊ, το βράδυ της 27ης Μαϊου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση – γιορτή λήξης του χορευτικού έτους, στο υπαίθριο θέατρο του Πολιτιστικού ( Παλαιό Νοσοκομείο ).    Περίπου θα 300 χορευτές όλων των τμημάτων και όλων των ηλικιών, χωρισμένοι σε 11 ομάδες  θα παρουσιάσουν χορούς – αφιερώματα για  πολλές περιοχές της Ελλάδος.   Επειδή δε την 19η Μαϊου είναι η επέτειος γενοκτονίας των Ποντίων, η δε 29η Μαϊου η ημέρα κατά την οποία συνέβη η Άλωση της Κωνσταντινούπολης, τα αφιερώματα για την Κωνσταντινούπολη και τον Πόντο θα είναι ξεχωριστά. Η γιορτή θα αρχίσει στις 20.30 ακριβώς και η είσοδος είναι ελεύθερη.  Καλούνται οι Αιγιώτες, για να εξασφαλίσουν θέση να είναι εκεί ένα τέταρτο τουλάχιστον νωρίτερα.

30 ΙΟΥΝΙΟΥ – 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ OLYMPIA CULTURE FESTΙVAL.

Στο Νομό Ηλείας θα βρεθούν 18 νησιώτες χορευτές και 4 συνοδοί, για να παρουσιάσουν στο Πολιτιστικό Πάρκο στο τέλος Ιουνίου  πρόγραμμα νησιώτικων χορών. Θα επισκεφθούν τον Πύργο και το Κατάκολο, ενώ την επομένη 1η Ιουλίου μετά το πρωϊνό, θα κατευθυνθούν για μπάνιο στην παραλία της Κουρούτας.  Το απόγευμα θα επιστρέψουν στο Αίγιο για να παρακολουθήσουν το βράδυ το παιχνίδι παλαιμάχων Παναιγιαλείου – Μπαρτσελόνα,  στο Δημοτικό Στάδιο, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο ¨χαμόγελο του παιδιού ¨.

9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΒΙΕΝΝΗ.

Επίσημη πρόσκληση δέχθηκε ο Χορευτικός Αιγίου από το VI Festival παραδοσιακών χορών ¨Danube dance ¨ της Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.  Ο Όμιλος δια του Διοικητικού του Συμβουλίου απεδέχθη την πρόταση και έτσι αναχωρούν στις 9 Ιουλίου 2017  τουλάχιστον 40 χορευτές και μέλη του Χορευτικού με πρώτη στάση στην Βουδαπέστη όπου θα καταλύσουν στις 10/5  σε Ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, για μία βραδιά. Στην συνέχεια όλη την επόμενη ημέρα θα δουν τα αξιοθέατα στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και το βράδυ θα είναι στην Μπρατισλάβα όπου θα παραμείνουν 4 βραδιές , θα συμμετάσχουν στο Festival, ενώ μία ημέρα θα την αφιερώσουν για να επισκεφθούν την πρωτεύουσα της Αυστρίας την Βιέννη, που απέχει μόλις μιάμιση ώρα από την Μπρατισλάβα. Θα αναχωρήσουν το πρωϊ της 15ης/5 μέσω Ουγγαρίας  - Σερβίας , με διανυκτέρευση στο Βελιγράδι σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Στο Αίγιο υπολογίζεται να φθάσουν στις 16 προς 17 Ιουλίου, Κυριακή προς Δευτέρα.

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αργότερα θα ανακοινωθούν και οι άλλες εκδηλώσεις στις οποίες θα πάρει μέρος ο Χορευτικός μέσα στο καλοκαίρι.

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 8 από 83
Copyright © 2018 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..