Αρχική Νέα
Νέα
ΧΑΜΟΣ στην 2η πίτα (5/2/2017) PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017 22:11

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ.

Την Κυριακή το πρωϊ στις 5/2/2017 έκλεισε πανηγυρικά ο κύκλος των εκδηλώσεων Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Ήταν η τρίτη μεγάλη εκδήλωση του Ομίλου μετά τον χορό στις 20/1/2017 και την πρώτη εκδήλωση κοπής πίτας με χορούς και τραγούδια από 9 τμήματα του Χορευτικού.  Στην τρίτη και τελευταία εκδήλωση, στον κατάμεστο ΑΠΟΛΛΩΝΑ, είχαμε κοπή πίτας, βράβευση των χορευτών των επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, βράβευση του Βασίλη Μανουηλίδη για την πολυετή προσφορά του στην πόλη του Αιγίου αλλά και στον Χορευτικό, χορούς και Ελληνικά τραγούδια διαφόρων περιοχών της πατρίδος μας με εντυπωσιακή παρουσίαση.

Εντύπωση έκαναν εκτός από τους χορούς της Ζακύνθου που παρουσίασαν οι νησιώτες, τους Στεριανούς χορούς που παρουσίασαν νεαροί του στεριανού συγκροτήματας, από τους χορούς Λήμνου που παρουσίασε το 6ο  έτος και της Θεσσαλίας που παρουσίασε το 5ο έτος οι χοροί που παρουσίασαν οι ενήλικες της Τετάρτης, οι ενήλικες της Δευτέρας και οι Παλαιοί χορευτές. Το 1ο έτος της ενηλίκων Τετάρτης παρουσίασε με εξαιρετική επιτυχία χορούς Μακεδονίας. Το προχωρημένο τμήμα ενηλίκων της Δευτέρας παρουσίασε χορούς, άγνωστους στο ευρύ κοινό Κυκλάδων και χειροκροτήθηκε θερμά. Όμως ξεχωριστό ήταν το πολυπληθές τμήμα των παλαιών χορευτών, πολλοί από τους οποίους έχουν 30!!!  χρόνια στον Όμιλο που παρουσίασε χορούς Θράκης και συγκλόνισε τους θεατές.

Η όλη εκδήλωση στην οποία είχαμε παρουσία του Δημάρχου Αιγίου κια μεγάλου αριθμού Δημοτικών Συμβούλων, έκλεισε με το 1ο έτος της Δευτέρας ( πρώτη Δημοτικού )  με το  2ο έτος της Τετάρτης  και με παράταξη στην λήξη όλων των τμημάτων στη εξέδρα του κινηματοθεάτρου. Το Διοκητικό Συμβούλιο και οι Γυμναστές έμειναν εξαιρετικά ικανοποιημένοι στην είσοδο στο 40ό έτος, από την πρόοδο των χορευτών αλλά και από την προσέλευση του κόσμου και την συμπαράσταση του 39 ολόκληρα χρόνια τώρα. Από την πλευρά τους τόσο η πρόεδρος όσο και ο διευθυντής του Ομίλου ευχαρίστησαν πολλές φορές όλους όσους συμπαραστάθηκαν στον Χορευτικό και βοήθησαν να φτάσει τόσο ψηλά και να έχει συνεχή δυναμική πορεία 39  χρόνια.

 
29/1/2017 ΠΙΤΑ 1η με άρωμα Ελλάδος. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 11:42

Πλήθος θεατών στην 1η πίτα του Χορευτικού.

Πιστός όπως πάντα άλλωστε στην ώρα του ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου σε μία κατάμεστη αίθουσα  ( πως να μην είναι κατάμεστη όταν χορεύουν 230 άτομα ) ξεκίνησε το πρόγραμμά του της πρώτης κοπής πίτας για τους μισούς χορευτές στις 10.45 την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.  Παρουσία πλήθους που αποτελείτο από τους γονείς κυρίως των παιδιών, αλλά και από φίλους του Ομίλου που δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Χορευτικού, ο διευθυντής του Ομίλου που είναι στο τιμόνι του  39 συναπτά έτη, τους καλωσόρισε, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, και ζήτησε όλοι να χειροκροτήσουν εκείνους που πρωτοξεκίνησαν χορεύοντας και τώρα στέλνουν τα παιδιά τους στον Σύλλογο που και αυτοί μεγάλωσαν γαλουχούμενοι με τις παραδόσεις, την μουσική και τα παραδοσιακά τραγούδια της φυλής μας. Μετά από τους χορούς 5 τμημάτων όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων, η πρόεδρος Ελένη Καφεντζή στον σύντομο αλλά μεστό λόγο της, αφού επισήμως πλέον και εκ μέρους όλου του Δ.Σ. υπεδέχθει και ευχαρίστησε τους παρισταμένους, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Ανέφερε ότι 5.500 άτομα όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν από τον Χορευτικό, ενώ 1.300 περίπου παρουσίασαν την Ελληνική παράδοση σε 17 χώρες 4 Ηπείρων στα 44 ταξίδια τους. Μίλησε και για την είσοδο στο 40ό έτος, στην ξεχωριστή λαμπρότητα που θα έχουν όλες οι εκδηλώσεις του Ομίλου μέχρι το καλοκαίρι του 2018, εάν βέβαια όλα πάνε καλά. Τέλος ευχαρίστησε τους συνεργάτες της στο Δ.Σ. και την Ε.Ε., τους χορευτές,  τους δασκάλους  τους Χρ. Βαγενά, Αθ. Κωνσταντινίδου και  Γ. Κατσίβελο, όπως επίσης και τον πρωτεργάτη αυτής της προσπάθειας, τον Χρ. Κιλιά, που καταχειροκροτήθηκε. Ακολούθησε από τρεις ιερείς η θρησκευτική τελετή, το κόψιμο της βασιλόπιτας και η ανακοίνωση του δώρου για όποιον θα έβρισκε το φλουρί. Συνεχίσθηκαν οι χοροί με άλλα 4 τμήματα για να τελειώσει με την παραδοσιακή παράταξη όλων των τμημάτων που πήραν μέρος στην εκδήλωση, ενώ το πλήθος των θεατών χειροκροτούσε.

 
29/1/2017 ΚΟΠΗ 1ης ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 12:12

KΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΙΟΥ. Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στις 10.45 ξεκινά η δεύτερη μετά τον χορό εκδήλωση του Χορευτικού, με κοπή πίτας για τους μισούς χορευτές, τους γονείς τους και τους φίλους του Ομίλου, στον ΄ΑΠΟΛΛΩΝΑ΄ .    Όπως κάθε χρόνο 9 από τα τμήματα του Χορευτικού Ομίλου, διαφόρων ηλικιών και επιπέδων θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, χορούς που διδάχθηκε το κάθε τμήμα από την έναρξη του Χορευτικού έτους 2016-17, μέχρι σήμερα. Στον σύντομο χαιρετισμό της στην μέση της εκδήλωσης, η πρόεδρος του Συλλόγου θα αναφερθεί στην δραστηριότητα του 2016 και σε μερικές από τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί για την είσοδο στο 40ό έτος το 2017 και στην συμπλήρωση 40 χρόνων το 2018.

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 7 από 79
Copyright © 2017 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..