Αρχική Νέα
Νέα
2/7/2017 Παράσταση στα Ψηλαλώνια. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Σάββατο, 08 Ιούλιος 2017 09:46

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ.

78 χορευτές 4 τμημάτων, σε τρεις ομάδες παρουσίασαν πρόγραμμα Ελληνικών Παραδοσιακών χορών στα Ψηλαλώνια, πριν από την εμφάνιση του Χρ. Δάντη. Ο οποίος ήλθε αφιλοκερδώς για τα 90 χρόνια του Παναιγιαλείου και την ενίσχυση του ¨χαμόγελου του παιδιού¨. Τα παιδιά του Ομίλου χόρεψαν χορούς Αιγαίου οι νησιώτες, χορούς της περιοχής μας οι στεριανοί ενώ με θέμα: ¨Όταν ο Πόντος συναντά την Κρήτη ¨ το 6ο έτος του Σαββάτου παρουσίασε τους Κρητικούς χορούς και το 5ο του Σαββάτου τους Ποντιακούς. Τελείωσαν οι νεαροί με συρτάκι¨ αφού και χθες τους περισσότερους τους έδειξε η T.V. όταν χόρεψαν στο Στάδιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ  για τις δύο εκδηλώσεις , εκ μέρους του Χορευτικού από τον διευθυντή για την συνεργασία και την προβολή του Ομίλου.

 
1/7/2017 διαφήμιση του Χορευτικού. PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Σάββατο, 08 Ιούλιος 2017 09:27

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ....

Με βραβεύσεις άρχισε η εκδήλωση στο Εθνικό Στάδιο Αιγίου, στον αγώνα παλαίμαχων Παναιγιαλείου- Μπαρτσελόνα που τελείωσε με το πολύ τιμητικό για μας τους Αιγιώτες 2-3. Στο ημίχρονο δύο ομάδες χορευτών εισήλθαν με Μπεράτι και με το τραγούδι ¨μπαίνω μεσ` τ`αμπέλι¨. Συνέχισαν με Καλαματιανό και με Τσάμικο ή Κλέφτικο. Αλλά ο τηλεοπτικός χρόνος μόλις θα άρχιζαν οι φιγούρες στο τσάμικο, έκοψε τους χορευτές στερώντας τους και από την παρουσίαση στο ¨Συρτάκι¨. Όμως η επιμονή του Β. Ρίτη και οι διαμαρτυρίες, έπιασαν τόπο διότι σε ολιγόλεπτη ανάπαυλα για τους ποδοσφαιριστές ( όλοι ήταν κάποιας ηλικίας ), δόθηκε η ευκαιρία και 90 χορευτές εισήλθαν στον αθλητικό χώρο, παρουσίασαν το Συρτάκι, χειροκροτήθηκαν από τους θεατές και επιπλέον τους έδειξε και η T.V. Ήταν η καλλίτερη διαφήμιση για τον Χορευτικό Όμιλο.

 
Κατάκολο 30/6 κ΄ 1/7/2017 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Σάββατο, 08 Ιούλιος 2017 09:10

Άρχισε ένα εκπληκτικό τριήμερο .

Εντυπωσιακή παράσταση 18 νεαρών νησιωτών στο Olympia Culture Festival, στο Κατάκολο Ηλείας την Παρασκευή 30/6/2017. Διανυκτέρευση στο epihotel Odysseas, μπάνιο στην πισίνα του Ξενοδοχείου αλλά και στην παραλία στην Κουρούτα την επομένη, επιστροφή στο Αίγιο για τον αγώνα παλαίμαχων Παναιγιαλείου - Μπαρτσελόνα και για χορούς στο ημίχρονο του αγώνα. Στις 14.30 λοιπόν της 1/7/2017 όλη η αποστολή, ενθουσιασμένη από την φιλοξενία και την απόδοση των χορευτών επέστρεψε στο Αίγιο.

 
«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος»

Σελίδα 7 από 83
Copyright © 2018 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..