Αρχική Νέα ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2018
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2018 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Egio   
Τρίτη, 17 Ιούλιος 2018 17:26

ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ.

Ξεκινώντας από την ορεινή Αιγιάλεια με τμήμα Μακεδονικών χορών το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, ο Χορευτικός Όμιλος παρουσίασε χορούς της Αλμωπίας, περιοχής που συνορεύει με το Κράτος των Σκοπίων. Η παράσταση δόθηκε στο 2ο παραδοσιακό Festival που οργανώθηκε από την διεύθυνση του Θεματικού Πάρκου Συνεβρού.  Μαζί με τους χορευτές του Χορευτικού, πρόγραμμα παρουσίασαν τα εξής χορευτικά, καλύπτοντας σχεδόν όλη την Ελλάδα με τους χορούς διαφόρων περιοχών : 1. Σεμέλη 2. Μωραϊτες εν χορώ   3. Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών   4. Ευ ζην     5. ¨Ναϊρή ¨ Αρμενίας    6. Φάρος Ποντίων    7. Κρητικοί από Αμαρούσιον και  Πετρούπολη. Εντύπωση έκανε σε όλους ο υπέροχος χώρος, η ευγένεια των ιδιοκτητών η επιλογή των χορευτικών που ξεσήκωσαν τους θεατές.

Δύο ημέρες αργότερα την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 οι στεριανοί και τμήμα νεαρών χορευτών νησιώτικων χορών, φιλοξενήθηκαν από το ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου. Πλήθος θεατών και μεταξύ τους και Κύπριοι χειροκρότησαν θερμά τους Αιγιώτες χορευτές που χόρεψαν ια μία ώρα χορούς της στεριάς και της θάλασσας. Ήσαν παρόντες και όλοι οι γονείς των 16 νεαρών χορευτών νησιώτικων χορών, πολλοί από τους οποίους χόρευαν για πρώτη φορά.

ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

Η τρίτη εκδήλωση στην οποία θα πάρουν μέρος του τμήματος στεριανών και Ηπειρώτικων χορών του Χορευτικού, είναι  σήμερα Τετάρτη 11/7/2018 στο υπαίθριο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου ( Παλαιό Νοσοκομείο ).  Στην εκδήλωση του Συλλόγου Βυζαντινής μουσικής, θα πάρουν μέρος και άλλες χορωδίες.  Καλούνται όλοι να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

 
Copyright © 2019 Χορευτικός Όμιλος Αιγίου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL..